Sköna söndag

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi gick en runda in mot stan i förmiddags och passade då på att köpa med oss lite sushi hem som vi avnjöt medans vi tittade på en film om Marco Polos liv, med en av mina favoritskådespelare i huvudrollen ...nämligen Ian Sommerhalder. Så här är dagens lilla budskap. Ha en skön söndag

Uppdatering av sovrumsbild

En liten uppdaterande bild med våra sänglampor som kommit på plats. Igår var jag och min yngste son på Ikea och då passade jag på att köpa en fönsterlampa i samma stil som sänglamporna samt en vit matta till vårt vardagsrum. Jag bytade även garderobsdörren som var felköpt och fick en som passade i stället.

vårt nya vita sovrum

Äntligen är det någerlunda klart. Vårt "nya" fina vita sovrum. Nu är det bara några små detaljer som fattas, tex sänglampor och kanske något att hänga på väggen. Väggarna är så vackert vita att det tar emot att sätta upp någonting på dem.
En dröm som jag har haft länge har nu gått i uppfyllelse genom de fina garderoberna som vi köpte på Ikea. Dock blev det en liten miss när vi köpte fel storlek på dörr till garderoben med korgar. Men intet ont som inte har något gott med sig....Det blir en ny tripp till Helsingborg för att byta dörren.

En viss skillnad

Här kommer ett litet smakprov på mitt nyrenoverade kök. Det är bara några få luckor och lådor  som återstår nu. En viss skillnad , inte sant?


Flaskorna kom till användning till slut

Jag köpte några flaskor på loppis tidigt i höstas utan att riktigt veta vad jag skulle ha dem till. Men så fick jag en tanke idag ..man kanske kan hälla över sköljmedel i dem. Lite roligare och lyxigare i tvättstugan,  än att bara ha plastflaskor...

I lördags var vi på Ikea

Där införskaffades en garderob till vårt nya sovrum samt en byrå, även den till sovrummet. Än så länge ligger dessa nedmonterade för just nu fungerar rummet som målarrum och när luckorna är färdiga så ska vi måla själva rummet. Sedan monterar vi upp garderoben och byrån...men i alla fall så köpte jag även en bänk till köket......i svart. Ja kan ni tänka er. Orsaken är förstås att den bara fanns i svart men tanken var även att den kan bryta av fint mot allt det vita.
Jag behövde verkligen en bänk att ställa saker på och de två rejäla lådorna kan man förvara mycket i .

En härlig present

För ett tag sedan i samband med att jag fyllde år fick jag en jättefin vispskål av mina goda vänner. Tänk att de kunde pricka så rätt...det var precis en sådan som jag ville ha.

rosor och fina gamla bilder

Idag besökte jag butiken Tidlöst här i Halmstad. Där köpte jag en liten fickspegel med blommor utanpå samt två plåt etiketter med gamla fina bilder på.

RSS 2.0