Ett härligt besök på Villa Älde

Idag har jag varit på Villa Älde och köpt min efterlängtade sänghimmel. Vädret är underbart så här på Valborgsmässoafton så hon som äger stället serverade kaffe och hembakta kakor i trädgården. Så underbart. Hon har en jättefin butik med en massa fina saker i , samt en härlig trädgård med massor av blommor och andra saker som man kan köpa.  Här följer några bilder.
Bilderna är tagna med min mobilkamera för givetvis så glömde jag ta med min vanliga kamera. Bilder på sänghimmeln och på de fina blommorna jag köpte kommer senare.

Härlig vår/sommar

Ja vilket är det? Kan man säga att det är vår när termometern stiger upp mot en 23 grader i skuggan? Fast å andra sidan så kan man väl knappast säga att det är sommar i april..eller? Hur som helst så har jag njutit av en härligt ledig dag idag så här efter påskhelgen. Helgen försvann snabbt för jag jobbade alla dagar utom långfredagen.
Idag har jag bakat morotscupcakes. Jag avnjöt en av dem ute i trädgården tillsammans med en kopp kaffe
och senaste numret av......
Jean dárc living...vilken underbar tidning. Den ger mig massor av inspiration. Dessutom har jag varit och köpt lite kryddväxter som jag planterade i en zinkbalja nära grillen. Så där trängs nu rosmarin, timjan, oregano och persilja...perfekt för sköna grillkvällar.

RSS 2.0