Här är jag igen

Hej på er.
Efter några veckors uppehåll är jag nu tillbaka med ett inlägg igen. Idag är det mors dag och vi har firat det med middag hos min bror och hans sambo, samt mina föräldrar. Helgen har varit ganska hektisk men vi hann med ett loppis besök på Hansa gård i Harplinge. Där köpte jag lite silverbestick, en tavla, några grogglas och en underbar soppterrin som dock saknade lock. Men det gör absolut ingenting för min tanke har hela tiden varit att hitta någon som jag kan plantera i. Så nu står den här mitt på mitt matsalsbord fylld med engelsk pelargon och en murgröna.

Sänghimmel och garderobsröj

Idag är det  sköna söndag och man skulle väl egentligen bara ta det lugnt och ladda batterierna inför kommande arbetsvecka men....

Jag började dagen med att ta det lugnt. Satt i solen och läste och tittade i det senaste numret av jeanne dar´c living. Helt plötsligt kom inspirationen över mig så jag gick in till maken och sa att nu var det minsann på tiden att vi fick satt upp sänghimmeln som vi införskaffade för drygt en vecka sedan. Sagt och gjort. Så nu är den på plats tillsammans med gammeldags gardiner och väggtexten som väntat ett bra tag på att få komma upp.

För att kunna göra allt detta så behövde vi komma åt en del verktyg i garderoben. ( Den typ av garderob som man kan gå in i.) Så när jag ändå höll på att röja så tänkte jag att det var lika bra att få den städad också. Jag har pratat om att göra det ända sedan tidigt i höstas. Så nu är det gjort. Vi fick krångla en hel del för att få en lagerhylla på plats där inne , men skam den som ger sig. Vi fick nästan montera ner den för att få den på plats men det gick till slut. Så nu njuter jag av en välstädad och välsorterad garderob.

Här kommer en bild på sänghimmeln. Garderoben lämnar jag åt er fantasi.

 


Dagens visdomsord...

....Lev inte fortare än din skyddsängel hinner flyga. Den skylten köpte jag igår på Tinzimara här i Halmstad. En liten söt skylt med ett bra budskap tyckte jag..

RSS 2.0