efterlängtad väggtext

För ett tag sedan satt jag och surfade runt på några fina inredningsbutiker på nätet och hamnade då hos Alvas hus. Jag har kikat in där många gånger och beundrat deras fina saker, men den här gången tittade jag på väggtexter och fick då se en som verkligen passar hos oss. På vårt bröllop hade vi Ted Gärdestads fina låt ..Det är för oss solen går upp och just den textraden fanns till försäljning hos Alvas hus. Så jag gjorde slag i saken och beställde den. Idag har vi satt upp den och tillsammans med några familjefoto samt en liten spegel formad som en sol pryder även den vårt vardagsrum.



Ljus i tillvaron

Var för några dagar sedan inne på en av mina favoritaffärer här i Halmstad....Dimoda, och fick då syn på fina droppformade glaskupor som jag köpte. De pryder nu mitt vardagsrum. Med lite ljuvlig sand, handplockad i Sahara och ett värmeljus, så lyser det fint i mina fönster.




nya sommargardiner

Jag har just nu en liten minisemester före min riktiga semester som börjar om en vecka. Jag tänkte att jag skulle passa på att göra lite saker som tex att putsa fönster, så att jag slipper sådant på min riktiga semester. Jag köpte nya gardiner på Ikea för några veckor sedan och blev riktigt nöjd med dem..

Det kommer nog inte att bli så många inlägg nu under sommaren så jag önskar er en riktigt skön sommar och ber att få återkomma till hösten




RSS 2.0