väggdekoration i köket

Idag fick jag äntligen användning för min gamla fina hållare i plåt som jag har haft i min ägo i många år. Jag har haft två stycken sådana här hållare men den som det stod såpa på har av någon anledning försvunnit i någon flytt.
Men i alla fall så har min hållare som det står soda på kommit upp och i den planterade jag en liten växt.




Min hall

På min shoppingresa med jobbarkompisarna införskaffade jag en fin spegel. Den har nu kommit på plats och en smärre ommöblering har skett i hallen. Idag när jag var på stan hittade jag ett fint litet metallhjärta som också det pryder min hall. Här är några bilder






Shoppingresa med jobbarkompisarna

I tisdags begav jag och tre jobbarkompisar ut på en liten shoppingrunda in i småland. Första anhalten blev Ljungby där vi först besökte en antik/loppis som heter Annas kuriosa. Om ni inte har varit där så rekommenderar jag verkligen att ni gör en utflykt dit. Stället bestod av fem byggnader som var fulla av loppis och antika saker. Där fanns allt från gamla fina dörrar till porslin och gamla verktyg. Där inhandlade jag en liten blommig skål som stod på fyra små ben.

Nästa anhalt var M och M living som låg på storgatan i centrala Ljungby. Det var en jättefin affär med massor av fina inredningssaker som kuddar, dukar, gardiner mm. Där fanns mycket att välja på och priserna var ganska hyfsade. Där inhandlade jag en vit duk som jag ska ha på matsalsbordet efter påsk.

Sedan gick färden vidare till Växjö och till en affär som jag sett reklam om ibland i inredningstidningar. Änglabacken hette den. Affären var fin men inte särskillt stor och inte något utöver det vanliga så där hittade jag ingenting.

Efter det att vi ätit lunch fortsatte vår resa till hovmanstorp och till en affär som hette Margarethas. Det var en kvinna som hade sin affär hemma på gården. En jättetrevlig affär med stort utbud. Där köpte jag underbara gardiner som jag har satt upp i mitt sovrum.

Efter ett besök med fikapaus på kostabodas outlet styrde vi kosan hemåt igen. Dock ville vi göra ytterligare ett besök på M och M living i Ljungby så där gjorde vi ett sista stopp. Jag slog till på en jättefin helkroppspegel med ornamenterad silverram.

Trötta men lyckliga och med fina saker återvände vi till Halmstad i skymningen. Det blir säkert en ny tur till hösten. Då blir det nog till skåne vi styr den gången. Här är en bild på mina gardiner.



RSS 2.0