Nytt fräscht överkast

Häromveckan köpte jag ett nytt överkast. Jag har länge velat ha ett virkat, men antingen har de jag har hittat varit väldigt dyra eller så har de varit sönder eller haft någon fläck på sig.

Det här överkastet köpte jag på ellos. Det var inte heller billigt men jag utnyttjade en rabattcheck som jag hade så blev det lite billigare. Så det blev en kompromiss...ett maskingjort överkast med viss hemvirkad känsla.  Jag köpte även nya fräscha vita påslakan.






Här är en närbild på de virkade detaljerna




Min fina badrumsspegel

Nu är den på plats...min badrumsspegel. Jag vet att jag har visat den förrut men jag ville ändå lägga ut en bild på hur den ser ut nu när den är på plats......




älskade rosor

Nästa år kan jag kanske se fram emot att kunna plocka in fina rosor från trädgården. Det ska nämligen göras en stensättning på framsidan av huset och där ska även planteras 2 rosbuskar.

Jag tycker väldigt mycket om rosor och köper gärna hem några från affären när man ändå är där och handlar. Tyvärr så brukar de nicka efter ett tag. Då brukar jag klippa av dem och lägga dem i en skål, eller som jag har gjort här , runt ett värmeljus.


RSS 2.0